Jasper van Zuuren, voorzitter van carnavalsvereniging De Krutjesrapers tijdens hun ludieke persconferentie op zaterdag 6 november
Jasper van Zuuren, voorzitter van carnavalsvereniging De Krutjesrapers tijdens hun ludieke persconferentie op zaterdag 6 november Foto: Wil Feijen

Nieuwe coronamaatregelen zetten streep door 11-11 bal

Algemeen

Son en Breugel - Jasper van Zuuren noemde het al in de ludieke persconferentie van de Krutjesrapers op 6 november “ CV De Krutjesrapers wil een veilig carnaval voor alle betrokkenen”. 

Misschien wel met deze gedachte heeft carnavalsvereniging CV de Krutjesrapers direct na de persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte op vrijdag 12 november het besluit genomen om het 11 – 11 bal van zaterdag 13 november en de onthulling van de prins te annuleren.

Natuurlijk gaven de de nieuwe en vergaande coronamaatregelen die zaterdag 13 november om 18.00 uur van kracht zullen zijn de doorslag.. Want deze maatregelen maken het onmogelijk om een 11-11 bal te laten plaatsvinden zoals De Krutjesrapers dit graag zouden willen. “Helaas zijn we genoodzaakt om vanwege de corona maatregelen per zaterdag 13 november 2021 het 11-11 bal van CV de Krutjesrapers niet door te laten gaan,” Zo staat er op de facebookpagina van de Krutjesrapers.

Hoe de bekendmaking van de nieuwe prins nu wel zal plaatsvinden, is op dit moment niet duidelijk. De carnavalsvereniging zegt daarover nog na te denken.