Afbeelding
Foto: ©Grafische Studio van Buul

Kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken van start

Algemeen Kerst

Son en Breugel - In Son en Breugel gaat de kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken weer van start! Mogen zij ook dit jaar weer op u rekenen? Er zijn in Son en Breugel nog steeds mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de actie bedoeld. Wilt u ook uw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen? Dat kan!

U kunt uw kerstpakket of losse producten afgeven bij de protestantse kerk. Denk bijvoorbeeld eens aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra’s. Wat zou u zelf graag in een kerstpakket vinden? Let u wel op de uiterste houdbaarheidsdatum. Producten die over de houdbaarheidsdatum zijn worden niet in de pakketten geplaatst. 

De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel zorgen ervoor dat uw gift terecht komt bij diegenen die dit goed kunnen gebruiken. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin. 

Uw financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra’s gekocht kan worden als aanvulling op de ingeleverde artikelen. U kunt uw bijdrage storten op bankrekening NL88 INGB 0003 7570 89 ten name van H. van Rooij, onder vermelding van kerstpakkettenactie gezamenlijke kerken.

Waar kunt u terecht? 

Tot en met 23 december kunt u uw pakketten of financiële gift afgeven bij de Protestantse Kerk aan de Zandstraat 26 in Son en Breugel van 13 tot en met 18 december van 10.00 tot 12.00 uur, van 20 tot en met 22 december van 09:30 tot 16:00 uur en op 23 december van 09:30 tot 12:00 uur. De gezamenlijke kerken van Son en Breugel willen u alvast hartelijk danken voor uw gift.