Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kerstpakkettenactie Son en Breugel groot succes

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De jaarlijkse kerstpakkettenactie is weer achter de rug. Afgelopen jaar zijn op 185 adressen mensen blij gemaakt met een mooi pakket. Zoals altijd worden deze pakketten ‘op maat’, dus aangepast aan de gezinssituatie, samengesteld.

Deze enorme logistieke operatie is weer gelukt, dankzij de inzet van een flink aantal vrijwilligers die pakketten maakten, de administratieve voorbereiding regelden of voor de aanvullende inkopen zorgden. En niet te vergeten een grote groep chauffeurs en bijrijders die de pakketten thuisbezorgden in heel Son en Breugel. 

Maar echt onmisbaar is natuurlijk de steun van veel mensen in ons dorp die dit elk jaar weer mogelijk maken door een bijdrage, meestal in natura, te brengen bij de kerk in de Zandstraat, of door een geldbedrag te storten. Het is geweldig om te zien dat zoveel inwoners deze actie een warm hart toedragen en hun dorpsgenoten een feestelijk extraatje voor de kerstdagen bezorgen. Voor de 200 kinderen op de bezochte adressen was er deze keer weer een klein cadeautje wat ook echt blije gezichten opleverde.

Het initiatief voor deze actie is bijna 25 jaar geleden ontstaan vanuit de plaatselijke kerken, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een echte actie ván inwoners van Son en Breugel vóór andere mensen van dit dorp. Namens de organisatie van de kerstpakkettenactie heel veel dank aan eenieder die een steentje heeft bijgedragen om deze actie weer tot een succes te maken.

Afbeelding
Algemeen 18 uur geleden Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Lege percelen op volkstuincomplex Planetenlaan wachten op nieuwe huurders
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 18:07 Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 14:13 De Harlekijn houdt ‘samen sterker Markt’
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 11:19 Ecru-kunstworkshop op De Harlekijn
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 08:43 Vijverberg door verbouwing geschikt voor opvang Oekraïense vluchtelingen