Afbeelding
Foto: ©Agoraclub De Kempen

Agora Club De Kempen steunt twee goede doelen

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De dames van Agora Club De Kempen hebben zich eind 2021 wederom met veel enthousiasme ingezet om zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen. Agora Club De Kempen heeft daardoor twee prachtige goede doelen kunnen steunen. Zondag 16 januari hebben zij een cheque van 4.000 euro overhandigd aan het eerste goede doel: Signi zoekhonden. Het tweede goede doel is een verrassingsdag die de dames gaan organiseren voor jonge mantelzorgers. 

Agora Club De Kempen is een enthousiaste club dames die vriendschap en tolerantie hoog in het vaandel hebben staan. Zij zetten zich in voor goede doelen. 

Stichting Signi zoekhonden
Signi zoekhonden is een non-profit stichting, die ten doel heeft om vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoekteam. Sinds 2004 zoekt de stichting wekelijks met haar honden in de meest uiteenlopende omstandigheden naar vermiste personen. Deze intensieve inzet vraagt niet alleen het uiterste van de honden, maar ook van de vijftig vrijwilligers die Signi telt. De stichting is uniek in haar inzet, prestaties, volharding, belangeloosheid en professionaliteit. In de werkzaamheden van Signi zoekhonden staat één ding centraal: het vinden van vermiste personen en daarmee het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken. Het geld gaat ingezet worden voor materieel en honden. Meer informatie over de stichting kunt u terugvinden op www.zoekhonden.com.

Jonge mantelzorgers
In juni van dit jaar gaan de dames jonge mantelzorgers een leuke dag bezorgen en eens extra in het zonnetje zetten. Jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot 23 jaar die dag in dag uit met de zorg opgroeien voor hun broertje, zusje, vader of moeder. Daarom organiseren de dames in samenwerking met het jongerenwerk van de lokale welzijnsorganisatie LEVgroep een leuke dag. Kijk voor meer informatie de komende tijd op www.sonenbreugel.nl.

De dames van Agoraclub De Kempen willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze geweldige prestatie heel erg bedanken; zij zijn overweldigd door de fantastische steun in deze lastige coronatijd. Indien u de actie heeft gemist en nog graag een donatie wil doen, kunt u altijd contact opnemen met de serviceclub via agoraclubdekempen@gmail.com. 

Afbeelding
Algemeen 18 uur geleden Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Lege percelen op volkstuincomplex Planetenlaan wachten op nieuwe huurders
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 18:07 Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 14:13 De Harlekijn houdt ‘samen sterker Markt’
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 11:19 Ecru-kunstworkshop op De Harlekijn
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 08:43 Vijverberg door verbouwing geschikt voor opvang Oekraïense vluchtelingen