Op het groene laken wordt weer gestreden om he kampioenschap (archieffoto)
Op het groene laken wordt weer gestreden om he kampioenschap (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Inschrijven voor driebandenkampioenschap is weer mogelijk

Algemeen sport

In 2020 is het driebandenkampioenschap Son en Breugel vanwege het coronavirus vóór de finales afgebroken. En ook in 2021 gooide het coronavirus roet in het eten. Voor 2022 heeft de organisatie goede hoop dat het driebandenkampioenschap Son en Breugel weer (volgens de RIVM-richtlijnen) georganiseerd kan worden.

Van maandag 14 tot en met zaterdag 26 maart hoopt de organisatie dat er weer gestreden kan worden op het groene laken in de zaal van café-restaurant De Zwaan in Son en Breugel. Afhankelijk van het gemiddelde van de deelnemers zal worden gespeeld in een A- en een B-poule. In de eerste en tweede ronde wordt gespeeld in een poule-systeem. Het knock-out systeem wordt toegepast vanaf de finalerondes.

Inschrijving voor dit kampioenschap kan vanaf maandag 7 februari tot en met woensdag 23 februari. Opgave voor deelname kan bij De Zwaan en sporthal De Bongerd door middel van het invullen van het inschrijfformulier en betaling van het inschrijfgeld à 15 euro per deelnemer. Mocht het toernooi door omstandigheden niet kunnen doorgaan, dan volgt restitutie van het inschrijfgeld.

De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname aan het toernooi. Er kunnen maximaal 80 deelnemers meedoen. De loting wordt op woensdag 23 februari om 20.30 uur De Zwaan verricht. Via het programmaboekje worden de deelnemers op de hoogte gesteld wanneer en tegen wie er in de eerste ronde gespeeld wordt. 

De speelschema’s worden zowel in De Zwaan, sporthal De Bongerd als op www.driebandensonenbreugel.nl gepubliceerd. Het verloop van alle wedstrijden, zowel de uitslagen als de standen, worden per dag eveneens op de aangegeven site gepubliceerd.

Uiteraard is het voor een gezellig verloop van dit toernooi van groot belang dat zowel de supporters van de deelnemers als de biljartliefhebbers acte de presence geven. De zaal zal als een echte biljartarena worden ingericht en iedereen kan onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de wedstrijden. De organisatie wenst alle deelnemers veel en sportief succes toe en de toeschouwers