Het kernteam van Son en Breugel samen sterker (archieffoto)
Het kernteam van Son en Breugel samen sterker (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Son en Breugel samen sterker hakt de knoop door

Algemeen Son en Breugel samen sterker

Son en Breugel - Het kernteam van Son en Breugel samen sterker heeft op 1 februari een definitieve keuze gemaakt om het evenement op 11 en 12 juni door te laten gaan.

De afgelopen maanden heeft de organisatie niet stilgezeten. Zo is gewerkt om de organisatie, na het wegvallen van KWF Kankerbestrijding, een goede organisatorische, financiële en juridische basis te geven. Ook is gekozen om een onafhankelijke Raad van Advies in te stellen die het kernteam controleert en adviseert. 

Een weloverwogen besluit
Toch bleef de onzekerheid over het doorgaan van het evenement in de lucht hangen door de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Met de recente versoepelingen van het kabinet en de ervaring van teruglopende besmettingen in de zomerperiode van 2020 en 2021 heeft de organisatie de keuze om door te gaan weloverwogen genomen. De organisatie voelt de verantwoordelijkheid voor de kwetsbare doelgroep eregasten. Er zal daarom extra aandacht zijn om voor hen een veilig en op maat gesneden programma te organiseren. Uiteraard blijven daarbij de landelijke richtlijnen leidend en zullen die ook tijdens Son en Breugel samen sterker van kracht zijn.

Hart onder de riem
Patrick Wijns: “Son en Breugel snakt na twee jaar afstand houden en beperkingen enorm naar saamhorigheid en weer samen beleven. Het hart onder de riem en de verbondenheid die we onze eregasten willen laten voelen, kunnen we inmiddels allemaal gebruiken. Ook daar willen we als Son en Breugel samen sterker een bijdrage aan leveren.”

Website live
Met het nemen van deze beslissing is ook de website www.sbsamensterker.nl live gegaan. Hierop kunnen deelnemers, teams, eregasten, vrijwilligers en sponsoren zich aanmelden. Ook kan iedereen in de webshop de unieke Son en Breugel samen sterker kleding bestellen en kan een donatie gedaan worden aan een team of de organisatie.

Teams in het Sonnetje
Een deelnemend team bedenkt en organiseert grote en kleine sponsoracties. Die sponsoracties kunnen zij op de websitepagina ‘Teams in het Sonnetje’ onder de aandacht brengen. Met sponsoracties halen zij geld op voor de goede doelen waarvoor Son en Breugel samen sterker zich inzet. Welke goede doelen dit zijn, wordt binnenkort samen met de eregasten bepaald.

Afbeelding
Algemeen 16 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 17 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 20 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella