De start van de 56e ELE Rally in het centrum van Son en Breugel (archieffoto)
De start van de 56e ELE Rally in het centrum van Son en Breugel (archieffoto) Foto: Wil Feijen

57e ELE Rally keert terug in mei en wordt wederom eendaagse editie

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Stichting ELE Rally is verheugd om de plannen voor de 2022-editie aan te kunnen kondigen, welk een terugkeer inhoudt naar de oorspronkelijke datum waarop de ELE altijd verreden wordt. We hebben echter op voorhand al moeten besluiten dat ook de 2022-editie een ééndaagse editie zal worden. Alle ogen zijn gericht op zaterdag 21 mei. 

Op het gebied van corona is er gelukkig geen belemmering voor een prachtige dag van rallysport. De 57e editie van de ELE Rally brengt verder ook de bekende andere evenementen aan de start van de afgelopen jaren: De Historic Rally, Short Rally en ook de Cross Country zullen weer hun opwachting maken op de klassementsproeven. Ook voor deze editie zullen de proeven in de regio Eindhoven verreden worden met wat leuke verrassingen voor de deelnemers. 

Met de gemeente Son en Breugel heeft de organisatie een goede relatie opgebouwd de afgelopen jaren dus de hoofdlijnen van de afgelopen twee edities blijft hetzelfde. Zo zal de start ook weer vanaf het Kerkplein zijn, waar  dit jaar weer voldoende ruimte is zoals in de 2019-editie. De organisatie kan nu al niet wachten op die prachtige aanblik van een rallydorp wat voor even het zenuwcentrum van rallyminnend Nederland is. Met flink wat publiek op het Kerkplein om de equipes aan te moedigen in hun strijd om een mooie klassering. 

In de komende periode wordt regelmatig meer nieuws naar buiten gebracht, dus houdt www.elerally.nl goed in de gaten, of volg de ELE Rally op de verschillende socials.