Julia Evers
Julia Evers Foto: ©byscala.nl

‘De Helden van Son en Breugel’ op lazy-podium

Algemeen Muziek

Een verrassend, nog niet eerder vertoond concept, waarbij een oude fauteuil het middelpunt vormt. Dat is het nieuwe evenement van Lazy Sonnie Afternoon dat op zaterdagavond 9 april gaat plaatsvinden in de Kapelzaal van La Sonnerie: De Helden van Son en Breugel.

Op deze avond wordt de Kapelzaal ingericht als sfeervol theater. Drie zeer uiteenlopende lokale artiesten presenteren zich op het Lazy-podium: Julia Evers, Aris Weel en Cornelis le Mair. Een avond gevuld met allerlei anekdotes/verhalen over wat de muzikanten in het leven drijft. En natuurlijk veel muziek. Liedjes van zichzelf en anderen, waarbij een uitstapje zeker niet geschuwd wordt. Ze worden hierbij begeleid door de Lazy huisband Caponata. 


De Helden van Son en Breugel

Julia Evers is een zangeres/ songwriter uit Son en Breugel en heeft van kleins af aan de droom gehad om van muziek maken haar beroep te maken. Ze is onder andere achtergrondzangeres van Kovacs en ze zingt in haar elektronische synth-pop band ‘NOWA”. Momenteel werkt ze aan een nieuwe EP. 

Aris Weel, wie kent hem niet van zijn optredens bij onder andere de zittingsavonden, de Proms en andere lokale aangelegenheden. Aris komt uit een muzikale familie en speelde in diverse bands, deed mee aan diverse wedstrijden en shows, stond naast Karin Bloemen op het podium en zong zelfs een duet met Anita Meyer. 

Cornelis le Mair, vooral bekend door zijn prachtige schilderkunst. Maar is ook een doorleefd en bereisd muzikant. Vanaf zijn achttiende begon hij zich ook serieuzer met muziek bezig te houden voornamelijk Amerikaanse volksmuziek: country& western, blue grass, folksongs en blues. Nog steeds treedt hij regelmatig op met de band The Washboard Stringband.

De avond speelt zich af in een luisterambiance met tussendoor een pauze. Na afloop een afterparty met Caponata.

Kaarten ad 5 euro zijn online te bestellen via de ticketlink of QR-code en bij aanvang van de avond bij La Sonnerie, op = op. Inloop: 19.30 uur, start: 20.00 uur. Mis het niet.

Aris Weel
Cornelis le Mair