Afbeelding
Foto: ©HOi-Huis

Open dag HOi-Huis op Koningsdag

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Het HOi-Huis zet op Koningsdag, 27 april, tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren open voor het publiek. Het HOi Huis is te bereiken via de parkeerplaats Taylorstraat of via de doorgang naast pizzeria Domino’s aan het Raadhuisplein.

In het HOi-Huis kunnen 50+ers werken/knutselen in de technische werkplaats, ook kunnen zij gezamenlijk in een groep hun hobby (s) uitoefenen of gewoon binnenlopen om een gezellig praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Hobbygroepen
Tijdens de open dag zullen de deelnemers uit de hobbygroepen van het HOi-Huis laten zien welke activiteiten er worden georganiseerd waaronder tekenen, boetseren, textiel bewerken, klokken repareren, tiffany (glas in lood creaties maken), kaarten maken, schilderen, koken en eten voor alleenstaanden, timmeren en lassen. De hobbyruimten, kookateliers en de werkplaats voor hout- en metaalbewerking zijn dan ook open.

Activiteiten
Bij diverse bestaande activiteiten zoals het schilderen en begeleiding van mensen die met metaal of hout willen werken, kunnen nog mensen worden toegelaten. Er wordt momenteel nagedacht over het uitbreiden van de hobby-activiteiten; een lijst van mogelijke nieuwe activiteiten is op de open dag aanwezig. Wellicht heeft u ook een idee voor het vormen van een nieuwe hobbygroep. Kom dan ook naar het HOI-Huis de open dag bezoeken.

Ruilbeurs plaatjes
Op de open dag wordt u tevens in de gelegenheid gesteld om de dubbele plaatjes van het boek ‘Son en Breugel, twee dorpen, één gemeente’ te ruilen. Maak hiervan gebruik; het is een unieke kans om uw verzameling compleet te krijgen.

Openingstijden
Naast de open dag is het HOi-Huis wekelijks geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. Word ook lid van het HOi-Huis, veel vrienden van u zijn er al. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden bij het HOi-Huis op www.hoihuis.nl.