Een hapje en een drankje hoort erbij op het jubileumfeest van De Zonnebloem, afdeling Son en Breugel
Een hapje en een drankje hoort erbij op het jubileumfeest van De Zonnebloem, afdeling Son en Breugel Foto: ©Fran Maasdam

De Zonnebloem, afdeling Son en Breugel viert 45-jarig bestaan

Algemeen Jubileum

Son en Breugel - De Nieuwstraat en Kerkstraat werd dinsdag 19 april door Henk Ballon versierd met ballonnen in de vorm van Zonnebloemen. De gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Son en Breugel wisten zo hun weg te vinden naar het (uitgestelde) jubileumfeest. Op 1 mei 2020 bestond De Zonnebloem, afdeling Son en Breugel 45 jaar, maar dit jubileumfeest moest door de coronapandemie uitgesteld worden.

Bij het Vestzaktheater werd iedereen hartelijk ontvangen in een mooi versierde zaal, met koffie en gebak, geschonken door Bakkerij Bekkers. Ook de speciaal genodigden, oud-voorzitters en bestuursleden van het eerste uur voelden zich welkom. Iedereen genoot weer om elkaar te zien en bij te kletsen. 

Na opening door de voorzitter werd het stil in de zaal en genoot iedereen met volle teugen van de voorstelling ‘Op pad met Annie M.G. Schmidt’, gebaseerd op de musical ‘Ja Zuster Nee Zuster’. Vele herkenbare liedjes en verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt werden op een professionele manier gebracht door de spelers van ’t HuisTheater dat een professioneel gezelschap is met een eigen gezicht en een unieke werkwijze en houdt het culturele erfgoed van Annie M.G. Schmidt levend. Tijdens de pauze en na afloop werd er genoten van een drankje en hapjes, gemaakt door de vrijwilligers.

De reacties van iedereen na afloop zijn zeer lovend. De aanwezigen hebben met elkaar genoten van een feestelijke mooie jubileummiddag. Met dank aan de gastvrijheid van de medewerkers van het Vestzaktheater, de fotograaf Fran Maasdam en de sponsoren voor deze middag: Henk Ballon, Lucky Duckrace – Lionsclub Son en Breugel, Rabobank Clubsupport en Bakkerij Bekkers.