De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Blijf op de hoogte bij ‘Oh, zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Met wijkagent Sander Peters praten de presentatoren Jan Achttienribbe en Han Muller woensdag 11 mei in het programma ‘Oh zit dat zo’ over het toenemend aantal fietsdiefstallen in Son en Breugel. Veerle, Rik en Jesse komen tijdens deze uitzending vertellen over hun ervaringen op de Dam, Hein Kremers praat de presentatoren bij over de Sportraad en Sinem en Erkan Halis gaan uitgebreid in op het doel van hun stichting ‘Inclusio’. Jan en Han hebben nog wat ijzers in het vuur, maar daar zijn zij nog druk mee bezig.

Heb je een activiteit of project dat u graag meer bekendheid wil geven? Mail dan uitgebreide info met jouw NAW-gegevens naar info@radiosenb.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Presenteren
Maar je mag natuurlijk ook vragen of je het programma zelf mag presenteren. Waardeer je de wijze waarop de presentatoren van ‘Oh, zit dat zo’ het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wil je daar zelf ook jouw steentje aan bijdragen? Het team is op zoek naar inwoners die zich af en toe in onderwerpen willen verdiepen en geen microfoonvrees hebben. Stuur een e-mail naar info@radiosenb.nl en vraag naar de mogelijkheden. Een e-mail is een eerste stap om toe te treden tot het team van presentatoren.

Luisteren of terugluisteren
Dat kan via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl via de ‘luister-live-knop’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.