Natuurlijk kregen ook de cliënten een ijsje.
Natuurlijk kregen ook de cliënten een ijsje. Foto: Wil Feijen

Een ijsje als waardering voor de goede zorg

Algemeen

Son en Breugel - 

‘Warm hart, koel hoofd’: met deze slogan deelde SWZ Zorg donderdagmiddag aan alle medewerkers en cliënten van Zonhove ijsjes uit.

Zo willen zij hun waardering uitspreken voor alle medewerkers van SWZ Zorg die onmisbaar zijn voor een goede zorg aan de cliënten; dat gebeurde niet alleen op Zonhove maar ook op 25 andere locaties van SWZ Zorg. “Onze cliënten zijn mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking (EMB) en mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Omdat wij onze medewerkers én cliënten een warm hart toedragen, trakteren wij als SWZ Zorg in de week van donderdag 30 juni tot en met woensdag 5 juli op een ijskoude verrassing”, zo laat de organisatie in een persbericht weten.

SWZ Zorg hoopt ook dat het de medewerkers lukt om het hoofd koel te houden deze zomer; vandaar deze ludieke actie op Zonhove. 

SWZ Zorg wil met deze zomeractie van ‘De zorg springt om jou!’ de medewerkers deze week extra in het zonnetje zetten, en zegt hiermee ook uit te dragen dat zij om haar medewerkers geeft en ook een goede werkgever wil zijn, waar het prettig werken is. Nieuwe medewerkers zijn van harte welkom, zoals onder anderen (persoonlijk) begeleiders, helpenden, verpleegkundigen én vakantiewerkers.

In alle fasen van hun leven worden mensen ondersteund om zoveel mogelijk op eigen kracht mee te kunnen doen. SWS Zorg doet dit merkbaar mensgericht, van mens tot mens, met hart én hoofd! Ze willen uitblinken in hun vak en zorgen dat zowel medewerkers, het team en de cliënten er steeds beter van worden.