Een sfeerbeeld van de jaarmarkt in
Een sfeerbeeld van de jaarmarkt in Archieffoto: Wil Feijen

Jaarmarkt Son en Breugel de moeite waard.

Algemeen

Son en Breugel - Het centrum van Son en Breugel is zondag 4 September het toneel van de inmiddels tot een traditie uitgegroeide jaarmarkt. In overleg met de gemeente Son en Breugel organiseert EERI, het organisatiebureau achter dit evenement, dit jaar weer de jaarmarkt in het centrum van Son en Breugel, en dit keer weer op de eerste zondag van september zoals gebruikelijk.

Redacteur: Adrie Neervoort

Op meer dan 150 kramen en verkoopwagens bieden marktkooplieden dit jaar hun producten aan in het centrum van Son en Breugel. Dus veel variatie en diversiteit van artikelen en aanbiedingen, niet alleen bij de marktkooplieden, maar ook bij de deelnemende winkeliers in het centrum van Son en Breugel. Natuurlijk nodigt de horeca u dit jaar weer uit om te komen genieten van een lekker drankje of een hapje.

Entertainment
Ook is er aan entertainment voor kinderen gedacht. Op het Raadhuisplein komen verschillende kinderattracties, waaronder de Bungy-Jump en een draaimolen te staan, en zal zeker ook clown Agaat voor de nodige lachende kinderen zorgen.

Parkeerverbod
Op zondag 4 September geldt er een parkeerverbod van 06.00 tot 19.00 uur in de Nieuwstraat, Markt, Heistraat, Airbornestraat, Raadhuisplein, 17 Septemberplein en de Kerkstraat.