Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Kavels van de Goederen en Diensten Veiling onder de aandacht

Algemeen

Son en Breugel - Zaterdag 15 oktober worden door ervaren veilingmeesters verschillende kavels onder de hamer afgeslagen. Waar komen die kavels vandaan?

De commissieleden van de Goederen en Diensten Veiling gaan ieder jaar weer op zoek in hun netwerk naar kavels; deze kavels worden gul gefinancierd door verschillende ondernemers en dorpsbewoners. Samen met de aanbieders van de kavels wordt er geprobeerd een kavel samen te stellen die een mooi bedrag kan opleveren tijdens de veiling. Niet alles bestaat uit gewoon een product, want er worden ook gecombineerde kavels samengesteld.

Bavaria dorpentocht
Er wordt bijvoorbeeld dit jaar ook een Bavaria dorpentocht voor 10 personen georganiseerd. Het gezelschap dat deze kavel heeft gekocht, wordt thuis opgehaald met de taxi van Werotax. Deze taxi brengt ze naar de Sonse Jachthaven, waar een soepje wordt geserveerd. Daarna wacht schipper Bertjan om het gezelschap naar de Bavariabrouwerij te varen. Eenmaal daar aangekomen wordt er een leerzame en dorstlessend excursie gegeven. Nadat enkele biertjes zijn geproefd, gaat het gezelschap met de comfortabele huifkar van het Catharinagilde, bestuurd door gildebroeder Andy, naar de Vresselse Hut. Hier wordt een potje gekegeld met een hapje en een drankje. Aan het einde wordt het gezelschap opgehaald door Werotax die iedereen weer veilig thuisbrengt.

Nieuwe kavels
Elk jaar komen ook nieuwe kavels onder de hamer: het bedrijf Multiflor biedt een pvc-vloer van 35 m2 met plinten aan, inclusief egaliseren en leggen; altijd handig als je net een nieuwe vloer nodig hebt in je huis, brouwerij Engelbertus stelt een bierpakket samen, en Nique Horloges & Sieraden doneert een kettinkje.

Alle kavels worden in de week voor de veiling bekendgemaakt in DeMooiSonenBreugelKrant. Hou het in de gaten… en bied mee op zaterdag 15 oktober 2022.

!
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Gemeenteberichten woensdag 7 december
Afbeelding
Algemeen 23 uur geleden Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 16:30 Scouting Dutmella bedankt alle enthousiaste vrijwilligers
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 15:58 Energietoeslag voor grotere groep inwoners
Afbeelding
Ingezonden 8 dec, 11:20 Pleeggezinnen gezocht in regio Eindhoven
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 11:11 Met het Sons Kamerkoor ‘Op weg naar Kerst