Mathieu en Hansel
Mathieu en Hansel

Lazy Sonnie Afternoon

Cultuur

Lazy Sonnie Afternoon op 10 januari.
Let op in januari niet de 1e maar de 2e zondag van de maand.
Kiki, Matthieu en Gonzalez, klinkt als een mooie mix! Het kan allemaal op zondag 10 januari tijdens Lazy Sonnie Afternoon. Vanaf 15.30 in La Sonnerie.

Kiki Mettler
Singer Songwriter Kiki Mettler komt uit Sint-Oedenrode. Haar hele leven al is de aantrekkingskracht tot muziek te groot om te weerstaan, waardoor ze weet dat muziek haar toekomst moet zijn. Kiki laat zich graag inspireren door pop/folk artiesten en dat kun je terug horen in haar tokkeltjes.
Verder wil ze zich niet te veel vasthouden aan een bepaalde muziekstijl: 'Ik doe gewoon wat op dit moment goed voelt, wel zou ik in de toekomst graag wat vrolijkere uptempo nummers gaan schrijven'. Op dit moment wil ze vooral heel veel leren, schrijven en spelen om steeds meer ervaring op te doen. Zo heeft ze al gespeeld op het Mundial Festival! Maar wat Kiki ook doet, het komt altijd recht uit haar hart!
Mathieu Pesqué en Hanzel Gonzalez
Na Amerikanen, Schotten en een Belg brengt Lazy Sonnie Afternoon op 10 januari als hoofdact een Fransman en Cubaan naar Son & Breugel, Mathieu Pasqué en Hansel Gonzalez. Zij maken hun reis vanuit Frankrijk speciaal voor Lazy Sonnie Afternoon. Top.
In 2012 kruisen de muzikale wegen van Mathieu en Hansel elkaar. Het duo biedt het publiek een bedwelmende mix van lapsteel- en slidegitaarspel en ingetogen breekbare zang uitmondend in aangrijpende Franse folkblues. Matthieu en Hanzel maken hun reis uit Frankrijk speciaal voor Lazy Sonnie Afternoon
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf 15.00 uur open.
Wilt u naborrelen? Dat kan in de lounge.
De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale ( luister-) middag te bezorgen is een vrijwillige bijdrage in de tip jar meer dan welkom. Wilt u een zitplaats? Lazy Sonnie Afternoon blijkt een doorgaand succes dus ben er dan snel bij want Vol = Vol.


Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vindt je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
Tot ziens op zondag 10 januari!