Carly Dow
Carly Dow

Lazy Sonnie Afternoon wenst u een sprankelend muzikaal 2017 toe.

Cultuur

Niet zoals gebruikelijk op de 1e zondag maar in verband met Nieuwjaarsdag deze maand Lazy Sonnie Afternoon op de 2e zondag in januari. En wat voor een! Wij willen jullie een sprankelend muzikaal nieuw jaar toe wensen met maar liefs 2 hoofdacts: Carly Dow (Canada) met Loes Swinkels (NL) en Paul Sanchez ( VS).

Carly Dow en Loes Swinkels
De Canadese rootsy singer-songwriter Carly Dow. Charmant, rauw, uniek, broeierig en bevlogen. Zo laat de muziek van de Canadese zangeres Carly Dow zich in een paar woorden omschrijven. In haar moederland is Carly Dow flink naam aan het maken. Het wordt dus hoog tijd dat we ook hier kennismaken met dit talent. Dow maakte aanstekelijke soul/folk die bij vlagen doet denken aan Neko Case (The New Pornographers). Haar debuutplaat Ingrained werd lovend ontvangen. Op het podium weet ze het publiek gemakkelijk voor zich te winnen. Carly komt samen met gitarist Logan McKilop uit Canada.
Singer songwriter en rootstalent Loes Swinkels. Door de krachtige, bluesy stem van deze Limburgse singer songwriter waan je je op verlaten autowegen of een stil plekje in de natuur. Ze wordt begeleid door topgitarist Pieter Klaassen uit Nijmegen. Loes speelt 2 nummers samen met Carly Dow..

Paul Sanchez
Onze tweede hoofdact, Paul Sanchez, heeft zijn roots in New Orleans. Al voor zijn 16e schreef Sanchez zijn eerste nummers en trad hij op. In de jaren '80 was hij een bekende in de New Orleans rock-scene. De late jaren '80 brengt hij door in New York City en daar maakt hij deel uit van de Anti Folk scene. De orkaan Katrina verandert ( Sanchez raakte alles kwijt: zijn huis, zijn bezittingen en zijn omgeving ) zijn leven en muzikale stijl, hij verlaat rockband Cowboy Mouth en gaat solo. En dat leidt tot een unieke blend van singer songwriter en storytelling, krachtig, droevig, humoristisch, onderhoudend en hoopvol.
Op 8 januari start Paul Sanchez in La Sonnerie zijn Europese tour.

Aanvang / toegang
• Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
• De zaal is vanaf 15.00 uur open.
• De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen vragen wij tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
• De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon, het programma en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden.
Tot zondag 8 januari in La Sonnerie in Son en Breugel .