Annie Keating
Annie Keating

Lazy Sonnie Afternoon SPECIAL op 18 juni

Cultuur

Een introductie behoeft ze eigenlijk niet. In oktober 2015 trad ze al op in de Kapelzaal van La Sonnerie en in mei 2016 verzorgde ze het eerste huisconcert voor de Vrienden van Lazy Sonnie Afternoon. En als ze dan in de buurt is, komt ze graag naar Son en Breugel voor een optreden: Annie Keating.

Annie Keating komt van oorsprong uit Boston maar sinds enkele jaren leeft en werkt ze in Brooklyn, New York. Annie zette in 1992 haar eerste stappen in de muziek maar moest tot 2004 wachten voordat haar debuutalbum werd uitgebracht. Inmiddels heeft ze diverse albums op haar naam staan. Onder de titel "Trickstar", haar meest recente album dat ze tijdens deze show presenteert, neemt ze je mee naar haar jeugd.
Annie wordt ter zijde gestaan door Steve Mayone ( mandoline en gitaar) en Scott Warman ( bas).

Een EXTRA editie dus. Het belooft op 18 juni een spetterend concert te worden in een speciale setting, met special guests van eigen bodem.
Aanvang / toegang
• Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
• De zaal is vanaf 15.00 uur open.
• We vragen geen entree maar vragen tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. Wij hopen uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken.
• De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Festival
Noteer ook 3 september in je agenda: het Lazy Sonnie Afternoon Festival met een 5-tal bands.

Volgende editie
De volgende reguliere Lazy Sonnie Afternoon is op 2 juli met het Björn van der Doelen Trio.
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
We zien je weer graag op zondagmiddag 18 juni in Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.