Afbeelding

Lazy Sonnie Afternoon met akoestische blues uit Australie

Human Interest

Op 7 mei presenteert Lazy Sonnie Afternoon met trots voor de tweede keer een rasmuzikant uit Australië. Na Owen Campbell die vorig seizoen te gast was, is het nu de beurt aan bluesambassadeur Lloyd Spiegel. Ook de Supportact brengt een rasmuzikante, de Sonse Marsha van de Aa, bekend van onder andere Old Grey and Restless. Het beloofd weer een unieke middag te worden in de enige muziektempel van Son, La Sonnerie.

Lloyd Spiegel
Met een achttal cd's op zijn naam, een onafgebroken tourschema en dito podiumervaring is Lloyd Spiegel uitgegroeid tot de drijvende kracht van de akoestische bluesscene in Australië. In het toonaangevende Australian Guitar Magazine werd Lloyd opgenomen in een lijst van 50 Australische top-gitaristen aller tijden. Onlangs mocht hij in zijn thuisland niet minder dan vier Australian Blues Music Awards in ontvangst nemen voor beste Artiest, Song, Album en Producer van het Jaar.

Marsha van der AA
Marsha van der Aa is geen onbekende in de Sonse muziekscene. Ze is al sinds het ontstaan van Old Grey and Restless de leadzangeres and still going strong. Naast haar achtergrondwerk bij o.a Rock 'n Roll Circus en The Booze Brothers Band begeleidt ze ook een clubje jong talent in aanloop naar de Sonse zittingsavonden. Speciaal voor deze gelegenheid samen met Oger toetsenist Eric Lambermon om het voorprogramma te verzorgen van Lloyd Spiegel.
Aanvang / toegang
• Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
• De zaal is vanaf 15.00 uur open.
• We vragen geen entree maar vragen tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. Wij hopen uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken.
• De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specials
Houd de agenda in de gaten want er volgen de komende maanden een aantal bijzondere specials. Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
Tot zondagmiddag 7 mei in Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.

Afbeelding
Algemeen 17 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 17 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 20 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella