Amy lavere en Wil Sexton
Amy lavere en Wil Sexton

Rasmuzikanten bij Lazy Sonnie Afternoon

Cultuur

De rasmuzikanten die op 5 november het Lazy Sonnie Afternoonpodium in de Kapelzaal gaan betreden gaan zorgen voor een "groovy show" en een "aangename muzikale ervaring ". Dus dat beloofd weer wat!

Amy Lavere & Will Sexton
Amy LaVere is een fascinerende verschijning op contrabas met een stem die zowel krachtig als breekbaar klinkt. Haar groovy contrabas, versierd met haar unieke stemgeluid, ging een prachtig verbond aan met het schitterende gitaarspel van Will Sexton.
Will Sexton beweegt zich al van jongs af aan in de rijke muziekscene van Austin. Hij heeft talloze samenwerkingsverbanden en producties op zijn naam staan als songwriter, muzikant en producer met en voor grote namen als Waylon Jennings en Stephen Stills. Will is een gitaarwonder uit een muzikale familie. Zijn broer Charlie speelde jarenlang in de band van David Bowie en nu nog bij Bob Dylan. Will Sexton gaf niemand minder dan de betreurde blueslegende Stevie Ray Vaughan gitaarles in Austin, Texas. Verwacht een groovy show met contrabas, akoestische gitaar en fascinerende zanglijnen en lyrics.

Jee & Vee
Jee & Vee & is een duo, bestaande uit twee gerenommeerde muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Zij brengen voornamelijk covers van roots en americana muziek, afgewisseld met een mix van 60's en 70's nummers, bestaande uit bekende en minder bekende blues, pop en singer-songwriter liedjes. Zij doen dit op een geheel eigen en kenmerkende wijze. De insteek is om met hun programma de bezoekers een aangename muzikale ervaring te bezorgen.

Aanvang / toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
De zaal is vanaf 15.00 uur open.
De toegang is gratis maar tijdens het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage.
Om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken is uw gift noodzakelijk. Wij hopen uiteraard dan ook op een gulle bijdrage.
De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
Tot ziens op zondag 5 november in Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.

Amy lavere en Wil Sexton