Bluestars
Bluestars Foto: Rob Nijmeijer

Blue Stars spelen in 'het Tejaterke in Best

Cultuur

Ook zo genoten van de Blue Stars tijdens de seniorenmiddag in Son? De Blue Stars spelen binnenkort in het 'Tejaterke' in Best hun nieuwste programma getiteld 'HolleKieDay'

Holle Kie Day is de opvolger van het programma 'Voor het donker binnen' dat we met veel plezier in diverse theaters hebben mogen spelen. Veel elementen uit dat programma vindt u ook weer terug in Holle Kie Day, de grappen en de kolder door Rob en Harrie, mooie muziek en muzikale grappen door Joost en Benjo, maar ook momenten van bezinning. 'Onze dames' Erica en Ellen, dragen natuurlijk ook weer hun steentje bij: zij sluiten een conference over de Beatles af met een unieke Beatle-medley. Het zit allemaal in Holle Kie Day!

De stijl van The Blue Stars is uniek en niet gemakkelijk te omschrijven. Harrie Sijbers noemt het : Cabaret met een zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag. Elk programma is dan ook een feest van herkenning voor het publiek. Humor en ontroering wisselen elkaar af en de contrasten tussen vroeger en nu worden prachtig weergegeven.

Kent u ze nog, die Holle Kie Days van vroeger?
Die dagen dat alles voor de wind ging, er was geluk, de zon scheen zowel letterlijk als figuurlijk, want alles ging goed, alles lukte, alles ging hollekiedee!
Over die dagen willen we het vooral hebben.
Hadden we vroeger meer Holle Kie Days dan vandaag?
En hoe komt dat dan?
The Blue Stars proberen het antwoord op die vragen te geven.

Een avondje Blue Stars staat garant voor bijna 2 uur kijk- en luisterplezier.

HolleKieDay in het Tejaterke in Best
31 maart, aanvang 20:15 uur
Kaarten € 13,50
Bestellen: https://tejaterke.nl
/ of www.thebluestars.nl