Afbeelding

NL Doet ook in Son en Breugel

Human Interest

Son en Breugel - Het is bijna zover. NL Doet, de landelijke actiedagen die in het teken staan van vrijwilligerswerk, vinden plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart a.s. 

NL Doet wordt jaarlijks georganiseerd door het Oranjefonds in maart. Op die dagen gaan heel veel Nederlanders aan de slag als vrijwilliger bij één van de vele maatschappelijke organisaties in ons land. Voor die organisaties is dit een kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en klussen uit te voeren waar extra menskracht voor nodig is. 

Het Vrijwilligerssteunpunt nodigt iedereen in Son & Breugel van harte uit om mee te doen en een dagje de handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger. Op de website van NL Doet (www.nldoet.nl) kunt u zien welke klussen er op 9 en 10 maart in uw woonplaats zijn, bijvoorbeeld bij scouting Dutmella, Jongerencentrum Oase of Archipel Berkenstaete. Kijk snel waar u aan de slag kunt!

Voor meer informatie over mogelijkheden tijdens NL Doet, kunt u ook contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt via het CMD, tel. 0499-491470, of u kunt een mail sturen naar: vrijwilligerssteunpunt@levgroep.nl.  
 

Afbeelding