De crew, met 3de van rechts Ilse Schutter
De crew, met 3de van rechts Ilse Schutter Foto: Openluchttheater Mariahout

Ilse uit Son en Breugel speelt dubbelrol in toneelstuk

Human Interest

Son en Breugel / Mariahout - Ilse Schutter uit Son en Breugel speelt dit jaar voor het tweede jaar mee met de kinderproductie van Toneelvereniging Mariahout. Dit jaar spelen zij het stuk: De Kleine Zeemeermin gebaseerd op het sprookje.

De Kleine Zeemeermin gaat over de 'Prins van het Land' die de dochter van de Koningin van de Zee 'Arial' vangt. Deze 'The Voice' winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar Arials strenge moeder wil hier niks van weten, want alle mensen zijn smerig en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep. Gelukkig is daar de 3-koppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar 2-benige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen…In haar eigen lettertype.

Ilse Schutter speelt een dubbelrol in het toneelstuk. Zij speelt de rol van een van de arrogante zusjes van Arial, maar ook die van de 3-koppige zeeheks.
De muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuracti-vist, en de combinatie van de kostuums en het decor. Maken het toneelstuk zeker de moeite waard om te kijken.
Ons stuk is deze zomer te zien in meerdere openluchttheaters. Maar op zondag 8 juli in het openluchttheater van Mariahout, aanvang 14.30 uur.
Voor meer informatie kijkt u op www.oltm.nl

De crew, met 3de van rechts Ilse Schutter