James Geraerts Clubkampioen 2016

James Geraerts clubkampioen TTV Son en Breugel

Sport

Voor de eerste keer is James Geraerts clubkampioen van de tafeltennisvereniging Son en Breugel geworden. Hij versloeg in een zeer spannende finale de kampioen van vorig jaar Geert Dortmans in 5 games.
Het toernooi bestond uit drie 4-kampen waarvan de winnaars en de beste tweede overgingen naar de Finale 4-kamp. Na een heftige strijd werden Geert Dortmans, James Geraerts, John de Jong de winnaars en kwam als beste tweede Eric van den Hurk naar voren. Hiermee vielen Herman Simons en Marij van Bussel buiten de boot.
In de Finale ronde won zowel Geraerts als Dortmans achtereenvolgens van De Jong en Van den Hurk en versloeg De Jong Van den Hurk. Het duel tussen Geraerts en Dortmans moest dus de beslissing brengen. James pakte de 1e game met 11-5, maar Geert vocht zich terug, blokte veel aanvallen af en won de 2e game met 8-11 en ook de 3e met 14-16. In de 4e game trok James de stand weer gelijk hoewel dat met 12-10 een dubbeltje op zijn kant was. In de beslissende game pakte James al direct een voorsprong, liet deze niet meer los (11-6) en werd de terechte Clubkampioen.
Volgende week begint de NTTB competitie weer. Vlak hierna organiseert TTV Son en Breugel in D'n Tref (Zonhove) de Open Son- en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen op maandag 25 april. Zet deze datum al vast in je tafeltennisagenda en volg ons op facebook en