De oude en nieuwe voorzitter Monique Sanders en Robbie Oerlemans
De oude en nieuwe voorzitter Monique Sanders en Robbie Oerlemans Foto: VC Pieter Brueghel

Monique geeft de voorzittershamer door bij VC Pieter Brueghel

Sport

Son en Breugel - Het liefst vertrekt Monique Sanders met stille trom als voorzitter van VC Pieter Brueghel. Dat laten we na 16 jaar voorzitterschap natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Monique heeft een groot hart voor de vereniging, is enorm betrokken en bevlogen: “Super leuke dingen heb ik mogen doen als voorzitter: de fusie tussen de dames en de heren, het opzetten van de jeugdafdeling, het 50-jarig jubileum, het feestweekend, de nieuwe kleding (en dat 4 keer), maar vooral genoot ik van het plezier in volleyballen tijdens de trainingen en wedstrijden van alle leden. Maar het is tijd voor nieuw elan.

Monique blijft nog betrokken als bestuurslid ‘festiviteiten’, en daar is de vereniging natuurlijk blij mee. De vereniging bedankt Monique voor alles wat ze voor de club heeft betekend!

Robbie Oerlemans neemt het stokje van haar over. Robbie zit nu vijf jaar in het bestuur, het regelen en organiseren zit in zijn DNA: “Grote veranderingen gaan er niet komen, want wat goed is, moet goed blijven. We moeten vooral een toegankelijke en leuke vereniging blijven, waarin iedereen in een fijne omgeving lekker kan volleyballen.”

Direct doet de nieuwe voorzitter een oproep: de vereniging is op zoek naar nieuwe volleybal spelers. Het verloop in de hogere teams is helaas wat hoger na dit seizoen, en daarom kan de vereniging zowel bij de heren als de dames nog wel wat versterking gebruiken. Mocht je volleybalervaring hebben en hier in Son en Breugel (weer) willen ballen, kom dan eens meetrainen op maandagavond in De Landing. Bezoek www.vcpieterbrueghel.nl voor meer informatie over de club.

!
Afbeelding
Algemeen 17 aug, 14:09 Vrouwen vereniging Scala Bezocht Joods Historisch museum
Afbeelding
Politiek 17 aug, 11:57 Gemeente Son en Breugel scoort laag met afhandeling mailcontact
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 22:04 Alzheimer Café B.O.S. over Voeding en dementie
Afbeelding
Algemeen 16 aug, 09:06 Lazy Sonnie Afternoon start na zomerstop met Guy Verlinde en Olivier Vander Bauwede
Afbeelding
Politie 15 aug, 22:18 Personenauto loopt flinke schade op door autobrand op industrieterrein Ekkersrijt
Afbeelding
Algemeen 15 aug, 18:15 Harmonie St. Caecilia verkoopt goede tweedehands fietsen