Overhandiging Rabo ClubSupport cheque door Ingrid Slaats- van Grinsven (Rabobank) aan Erik van de Vijver, (sponsorcommissie hockeyvereniging HTC Son)
Overhandiging Rabo ClubSupport cheque door Ingrid Slaats- van Grinsven (Rabobank) aan Erik van de Vijver, (sponsorcommissie hockeyvereniging HTC Son) Foto: ingezonden

Nieuwe jeugdleden HTC Son krijgen gratis hockeymaterialen door Rabo ClubSupport-actie

Sport

Son en Breugel - Leden van de Rabobank konden met de Rabo ClubSupport tot 27 september 2022 een stem uitbrengen op hun favoriete club. Samen bepaalden deze stemmen de hoogte van de financiële bijdrage die hiermee kon worden ontvangen. In totaal werden er dit jaar 66.000 stemmen uitgebracht op ruim 4.200 clubs. Hockeyvereniging HTC Son was dit jaar een van deze clubs en voor hen was het een groot succes. Na het tellen van de stemmen bleek dat er voor hen een bedrag van € 1192,36 beschikbaar gesteld werd.

Het geld zal onder andere gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe materialen voor de jongste jeugd. Zo krijgt ieder kind dat gaat hockeyen vanaf nu een nieuwe hockeystick en scheenbeschermers. Mocht een kind na 3 proeflessen toch niet door willen gaan, dan worden deze materialen weer beschikbaar gesteld voor een ander kind; zo wil de hockeyclub voorkomen dat ouders onnodig kosten maken voor de aanschaf van materialen. Zeker in deze tijd waarin veel gezinnen financieel onder druk staan, vinden HTC Son en de Rabobank het van belang dat ieder kind zorgeloos kan sporten. 

Want samen bewegen, vriendschappen sluiten en winnen en verliezen zorgen voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Een ander deel van het opgehaalde geld zal worden gebruikt voor de aankleding van de zaalhockey Air Dome (blaashal) die eind deze maand gerealiseerd wordt. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een publiekstribune en andere sfeer bevorderende aankleding van de hal. 

!
Afbeelding
Algemeen 21 uur geleden Gemeenteberichten woensdag 7 december
Afbeelding
Algemeen 21 uur geleden Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 16:30 Scouting Dutmella bedankt alle enthousiaste vrijwilligers
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 15:58 Energietoeslag voor grotere groep inwoners
Afbeelding
Ingezonden 8 dec, 11:20 Pleeggezinnen gezocht in regio Eindhoven
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 11:11 Met het Sons Kamerkoor ‘Op weg naar Kerst