Lies Zenden (M) 40 jaar vrijwilliger Zonnebloem
Lies Zenden (M) 40 jaar vrijwilliger Zonnebloem Foto: Sjeng Zenden

Huldiging vrijwilligers Zonnebloem Son en Breugel

Verenigingen

Tijdens de vrijwilligersvergadering van de Zonnebloem op dinsdag 21 november jl., werd Emilie van Doornik gehuldigd voor haar inzet als vrijwilliger van de Zonnebloem, afdeling Son en Breugel. Dit jaar is het 10 jaar dat Emilie actief is voor Zonnebloem, daarom werd zij hiervoor gehuldigd met een zilveren speld en oorkonde van de Zonnebloem Breda en een mooie bos bloemen, uitgereikt door onze voorzitter Kees van den Akker. Emilie is ook al jaren actief als lid van de activiteitencommissie, naast haar bezoekwerk.

Op woensdag 22 november jl. werd Lies Zenden verrast door bestuurslid Anne van Hoorn en Maria van Son van bezoekwerk van de Zonnebloem, om haar te huldigen voor haar 40-jarige inzet als vrijwilliger van de Zonnebloem afdeling Son en Breugel. Lies is al bijna vanaf de oprichting van de afdeling in 1975 een zeer gewaardeerde en ook heel actief vrijwilligster en is een trouw bezoekster voor haar zonnebloemgasten. Deze inzet wordt dan ook oprecht gewaardeerd door Zonnebloem Breda. Voor Lies Zenden kwam er dan ook uit Breda een gouden speld met oorkonde. Van onze eigen afdeling werden er door Anne en Maria een prachtige bos bloemen uitgereikt.

De Zonnebloem afdeling Son en Breugel is nog altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, maar wil je niet iedere week jezelf vast zetten op dezelfde uren, dan ben je als vrijwilliger bij de Zonnebloem afd. Son en Breugel op het juiste adres! Maak eens een vrijblijvende afspraak met onze secretaris Henri Lodewijks 0499 - 475143 of via mail h_lodewijks@hotmail.com