Key4Music, locatie Son en Breugel
Key4Music, locatie Son en Breugel

Key4Music Popschool, enthousiast én vakkundig muziekonderwijs.

Zakelijk

Popmuziekschool Key4Music viert feest! We bestaan alweer 15 jaar en zijn vanaf augustus 2012 ook begonnen met muzieklessen geven in Son&Breugel.

Het eerste gevoel van een zeer warme ontvangst in deze gemeente is altijd zo gebleven.
Enthousiast hebben we al vele optredens verzorgd o.a. bij de SamenLoop voor Hoop, Towerfestival, Kiosk, Vestzaktheater, Carnavalsavonden, Ijsfeest.
Sinds 2014 heeft Key4Music een prachtig eigen pand in Breugel aan de Herculeslaan 2.
De lokalen zijn supermodern ingericht en er wordt gewerkt met de allernieuwste lesmaterialen en instrumenten. Key4Music biedt op een unieke manier de lessen aan waardoor er veel speelplezier en snel resultaat is. Alle leerlingen in de leeftijd van 5 tot 80 jaar krijgen het hele jaar door de mogelijkheid om mee te doen aan leuke optredens in de regio. Door de fijne onderlinge sfeer ontstaan er vriendschappen voor het leven waarbij muziek een bindende factor is.

Het docententeam bestaat uit 16 enthousiaste docenten welke hebben gestudeerd aan de Rockacademie of de popacademies/conservatoria in Nederland. Allemaal zijn ze naast het docentschap heel actief in de Nederlandse muziekindustrie zodat ze hun passie en kennis direct over kunnen brengen op de leerlingen.
Key4Music heeft een breed aanbod aan muzieklessen en workshops.
Behalve voor popmuzieklessen op o.a.piano, keyboard, gitaar, drums, zang en sax kunt u ook terecht voor klassieke vioollessen.
Bent u nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een introductieles en profiteer bij inschrijving van €20 korting.
Ga naar onze website voor meer info: www.key4music.com
of stuur een mail naar: info@key4music.com