Corridor D1 kampioen
Corridor D1 kampioen Foto: Ingezonden

Algemeen

Met gezonde spanning begon Pupillen D1 van de Corridor aan de wedstrijd tegen Pupillen D1 van Loosbroek.

Na 8 minuten gespeeld te hebben werd er van kort voor de korf gescoord en was de grootste druk ervan af: 1 – 0. Het duurde echter maar 5 minuten voordat Loosbroek tekende voor de 1 – 1. De gedreven speelsters van de Corridor kwamen al weer binnen enkele minuten op voorsprong: 2 -1. In de laatste 10 minuten voor rust waren de kansen voor beide partijen gelijk, maar werd er niet meer gescoord.

Na de rust was het Loosbroek, dat voor de 2 – 2 zorgde. Er moest wel gewonnen worden om kampioen te worden, gelijkspel was niet voldoende. Binnen enkele minuten lukte het de Corridor om een prachtig afstandsschot te verzilveren en werd het 3 – 2. Toen kwamen de meiden los en was het heel snel 4 – 2 en 5 – 2. Het werd zelfs 6 – 2, uit een poging helemaal onder de korf. Loosbroek produceerde daarna nog een tegengoal en zodoende was 6 – 3 de eindstand. Het kampioenschap kon gevierd worden. Een mooie afsluiting van de Najaarsveldcompetitie.