Rinus Merks en Jip van Odenhoven
Rinus Merks en Jip van Odenhoven Foto: Wil Feijen

Kom ook genieten in pop-up-grandcafé ‘IJscafé Wunderbar’

Algemeen

Son en Breugel - Op het Kerkplein wordt al hard gewerkt. De ijsbaan is in opbouw en over een paar dagen kan er geschaatst worden. Maar naast schaatsen zijn er ook allerlei leuke activiteiten rond de ijsbaan. En bij die evenementen heb je een goed lopende horeca nodig. De organisatie van Winter Event Son en Breugel is dan ook erg blij met de samenwerking met Cafe-Restaurant De Zwaan. Zij gaan IJscafé Wunderbar runnen.

Redactie: Ineke van Uden
Foto: Wil Feijen

Eigenaar van De Zwaan, Jip van Odenhoven, en de organisatie van Winter Event Son en Breugel zijn geen vreemden voor elkaar: “Ik heb de mannen van Winter Event Son en Breugel leren kennen toen ze mij bij hun organisatie van Beach Event Son vroegen of ik daar de horeca wilde organiseren en aansturen. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Die mannen hebben veel verstand van het organiseren van een evenement en mijn expertise in de horeca was een mooie aanvulling.”

Die mannen hebben veel verstand van het organiseren van een evenement

Jip is blij dat er weer een ijsbaan is: “Beach Event Son is helaas verleden tijd. Maar wat is het dan geweldig dat juist die organisatie nu de ijsbaan weer nieuw leven inblaast. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. De organisatie kan zich bezighouden met het evenement op zich en wij als ‘De Zwaan’ ontzorgen en regelen alles in IJscafé Wunderbar.” Jip en Winter Event Son en Breugel leggen de lat hoog. Ze willen met hun horeca niet een ‘aanhangsel’ zijn naast de ijsbaan, maar ze hebben zich gericht op een pop-up-grandcafé: “Een mooie winterse uitstraling, lekker kunnen zitten, een uitgebreide bierkaart en wat meer kunnen eten dan alleen een tosti of een gehaktbal. Het personeel van De Zwaan is een geoliede machine die weet hoe ze een café moeten runnen. Daar heeft de organisatie van Winter Event Son en Breugel geen omkijken meer naar.”


Rinus Merks en Jip van Odenhoven. Foto: Wil Feijen

Dat het druk gaat worden voor Jip en zijn personeel is duidelijk: “De decembermaand is altijd al een drukke maand. En als de ijsbaan wordt afgebroken, dan staat de grote tent er alweer snel.” Maar Jip houdt van uitdagingen: “De organisatie van Winter Event Son en Breugel is zo enthousiast. Het is gewoon megaleuk om samen te werken. Een mooi evenement verdient een goedlopende horeca. Daar gaan wij ons best voor doen.”

Een mooi evenement verdient een goedlopende horeca

Dus, heb je geschaatst en wil je opwarmen en iets lekkers eten of drinken? Kom je kijken naar je kinderen als ze schaatsen op de ijsbaan en heb je zin in een hapje of een drankje? Of ben je erbij tijdens één van de evenementen? Dan ben je meer dan welkom in IJscafé Wunderbar.