vv SBC Kerstvoetbal
vv SBC Kerstvoetbal Foto: Ingezonden

Kerstzaalvoetbal toernooi toch een succes

Algemeen Sport

Son en Breugel - vv SBC organiseerde succesvol haar jaarlijkse Kerstzaalvoetbal toernooi. Door een ondergelopen sporthal “de Landing” moest de organisatie uitwijken naar de ballon hal op het hockey veld. Met dank aan sporthal verhuur Kuipers en HTC, hierdoor was vv SBC toch instaat een 100 tal kinderen van de basisschool leeftijd in de zaal te laten voetballen.

Er werd een onderlinge competitie gevoetbald over 3 categorieën. (groep 3 /4, groep 5/6 en groep 7/8).

Het toernooi werd ook druk bezocht door vele ouders en familie leden van de deelnemend voetballers. Dit gaf een bijzondere sfeer in de grote ballon-haL. Dank aan Frietkraam de Gentiaan, zij zorgde voor de lunch van de aanwezige dag leiding.

De organisatie was blij deze geslaagde dag blessure vrij te kunnen afsluiten.

De winnaars van het toernooi werden na afloop van de onderlinge wedstrijden gehuldigd zie de enthousiaste foto’s.

Bij jongste groep won het team van de Graafschap, bij de middelste het team van Arsenal en bij de oudste was Atletico die met de eer ging strijken.