Edwin, Marinka, Jens & Lars van der Zanden
Edwin, Marinka, Jens & Lars van der Zanden Foto: Ingezonden

Team De ZandToetjes in actie bij Alpe d’HuZes!

Algemeen

Son en Breugel - Wie Edwin, Marinka, Jens en Lars van der Zanden een jaar geleden had gevraagd of ze mee zouden doen aan Alpe d’HuZes, had het volgende antwoord gekregen: Wat een fantastisch doel; wie weet doen we dat ooit nog eens!

Vanaf januari 2023 veranderde het leven van Edwin, Marinka, Jens en Lars door de akelige ziekte kanker. Hun (schoon)moeder en oma kreeg een hersentumor, waardoor ze in korte tijd enorm aftakelde, en in juni hebben ze al afscheid genomen van haar; een hard gelag voor hen allen. Helaas zijn er elke dag in vele families van deze schrijnende verhalen. 

maar een ‘dit leed gunnen we niemand en laten we deze uitdaging aangaan voor het goede doel

Ineens was Alpe d’Huzes geen ‘wie weet ooit nog eens’-doel, maar een ‘dit leed gunnen we niemand en laten we deze uitdaging aangaan voor het goede doel’. Opgeven is geen optie en in het hart van elke moeilijkheid ligt een kans. 

“Een kans die wij met beide handen grijpen als gezin met onze jongens van 10 en 8”,  aldus Edwin. Op 6 juni 2024 gaan ze de berg Alpe d’Huez in Frankrijk bedwingen voor het goede doel KWF. 

Maar wat is Alpe d’HuZes? Het is een uniek, sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Zeer dankbaar zijn zij voor de vele donaties die ze al hebben mogen ontvangen voor dit goede doel. Grote donaties, kleinere donaties, spontane donaties, alles is voor hen even waardevol, maar ook de hartverwarmende reacties en het enthousiasme van mensen die horen van de plannen, doen hun zeer goed.

Iedereen die doneert, gaat symbolisch op een hartje aan de rugzak van Marinka mee de berg op, en er is de mogelijkheid om je hartje op te dragen aan iemand voor wie je in gedachte doneert.

Doneren kan via de bijgevoegde QR-code of via de volgende link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/DeZandToetjes 


ZandToetjes - Ingezonden

Ook komen er nog verschillende acties aan, zoals een autowasstraat en een spinningmarathon, en ook zijn ze zeer blij met de statiegeldactie die nog loopt. Elke euro telt en gaat 100% naar het KWF! Opgeven is geen optie voor team De ZandToetjes.