Folkgroup Cairn o’ Mhor
Folkgroup Cairn o’ Mhor Foto: Ingezonden

Plein Public presenteert folkgroup Cairn o’ Mhor

Algemeen

Son en Breugel - De Boerderij is verheugd om de komst aan te kondigen van de traditionele Ierse band Cairn o’ Mhor. Het belooft een avond vol vrolijke muziek en opzwepende ritmes te worden. 

Deze band, bestaande uit ervaren muzikanten, staat bekend om hun meeslepende Ierse melodieën. Ze hebben een repertoire dat je in gedachten rechtstreeks naar een gezellige Ierse pub voert. Met frequente optredens in Ierland, waar ze ook in pubs spelen en andere muzikanten ontmoeten, brengt Cairn o’ Mhor de authentieke sfeer van het Ierse muzikale landschap naar Breugel.

Naast hun levendige liederen zullen ze ook tunes ten gehore brengen, waaronder jigs, reels, polka’s en slides, die diep geworteld zijn in de rijke Keltische muziektraditie. Maar dat is niet alles! De band neemt je ook mee op een muzikale reis naar Frans-Canada, Galicië, Frankrijk, Zweden en meer.

Dus vergeet de dagelijkse drukte en kom genieten van een avond vol muzikale escapades met Cairn o’ Mhor. Dus ‘care no more’, en laat je meevoeren door de betoverende klanken van deze getalenteerde folkgroup.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 20 april om 20.30 uur in De Boerderij in Breugel. Mis het niet! Entree: ‘De pet gaat rond!’ (of digitaal via QR-code).