Mexpo Poppodium
Mexpo Poppodium Foto: MooiSonenBreugel

Mexpo poppodium bij het Dommelhuis

Algemeen

Son en Breugel - Stichting Mexpo organiseert in samenwerking met het Dommelhuis een serie van 3 concerten, waarvan de eerste op zondag 28 januari. Uitsluitend met lokale bands belooft dat een ideale gelegenheid te worden om eens wat nieuws uit de regio te ontdekken. 

Dat is dan ook meteen de kernactiviteit van stichting Mexpo: lokaal talent ondersteunen in hun weg om een wat groter publiek te bereiken, voor wat voor genre dan ook, en zo is het altijd een verrassing wat er voorbij komt.


Mexpo Poppodium- Stichting Mexpo

Deze eerste editie heeft een nogal internationaal tintje: Saten is een Turkse pop-rockband, veelal Turkstalig dus ook, waarbij Turkse en Westerse invloeden samensmelten tot interessante composities. Bij Reflektor heeft eigenlijk iedereen een andere nationaliteit, en samen maken ze progressieve rock. De meeste nummers zijn geschreven door gitarist Db Raj; niet de meest eenvoudige composities, maar toch verrassend toegankelijk. Helaas is dit concert tevens het afscheidsconcert van Nacho Jauregui, maar des te meer reden om nog 1 keer alles te geven!

De eerste band tikt af om 2 uur ‘s middags en beide bands spelen een set van een klein uurtje. Entree is gratis, dus loop gewoon even binnen om wat lokaal talent te ontdekken!