spannende boeken weken
spannende boeken weken

Bloed in de polder

Cultuur

3 t/m 19 juni Spannende Boeken Weken
Spannende Boeken, die vind je natuurlijk volop in de Bibliotheek. Vaak hebben ze een etiket met pistool, spookje of doodskop, op de boekenrug. Een spannend boek lees je met ingehouden adem. En je legt het boek maar moeilijk weg. Want ieder hoofdstuk heeft een cliffhanger.


Bibliotheek Dommeldal heeft heel veel leden die van thrillers en spannende boeken houden. Voor hen zijn de Spannende Boeken Weken een jaarlijks feest, met veel nieuwe titels en tips van Nederlandstalige thrillers.
Bloed in de Polder
Bloed in de Polder is het motto van de Spannende Boeken Weken, die geheel in het teken van de Hollandse thriller staan. Op 2 juni gaat de campagne van start met de Avond van het Spannende Boek. Dan worden de winnaars van De Gouden Strop en de Schaduwprijs bekendgemaakt. De Gouden Strop is de jaarlijkse prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek. En de Schaduwprijs is voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut.
Spannende weken voor Bibliotheek Dommeldal
Ook voor Bibliotheek Dommeldal wordt het spannend: zijn er wel voldoende cadeaus ingekocht? Want voor nieuwe leden, die zich inschrijven tijdens de Spannende Boeken Weken, ligt in elke vestiging een exclusief cadeau klaar. Maar de oplage is beperkt dus op is op. Spannend!
Bibliotheekleden genieten trouwens dubbel van de spannende boeken weken, want ook in de E-Book collectie zijn heel veel spannende boeken te vinden. Allemaal bij elkaar gezet, zodat het makkelijk zoekt (en vindt), vanaf www.bibliotheekdommeldal.nl. En zodat het ook makkelijk meeneemt met vakantie. Dat betekent dan niet alleen Bloed in de polder, maar ook bloed in de tent!

Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 12 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 15 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella