Afbeelding

Presentatie nieuwe flyer "Zonhove wandelpaden"

Algemeen

Op zondag17 januari zal de nieuwe flyer "Zonhove wandelpaden" worden gepresenteerd.
De werkgroep "Wandelen op Wielen" heeft afgelopen jaar de verharding van de Zonhove bospaden gerealiseerd, en in onlangs nog de opening van het John Carp bruggetje aan de ingang van de Bontstraat.
Nu is het tijd voor de introductie van de wandelroutes. Hiervoor heeft W.S.V. OLAT. een folder ontwikkeld, in samenwerking met IVN Son en Breugel, Lionsclub Son & Breugel, Vrienden van Berkenstaete en Stichting Welzijn Zonhove.

De folder bevat 2 wandelroutes. De gele route is maximaal 1,3 km lang en de blauwe route is 3,1 km lang en gaat ook een stukje over het lange afstandspad van de aansluitende Airborn-route.
Beide routes starten bij de KOMEET (op terrein van Zonhove) alwaar de folder gratis klaar ligt, en de koffie altijd klaar staat!
Ook beschrijft de folder allerlei informatie over de natuur en bezienswaardigheden waar men langs wandelt.

Het pad wordt onderweg aangeduid met OLAT-routepaaltjes en stickers (geel met zwart)

Op Zondag 17 januari om 14.00 uur wordt de route folder formeel overhandigd door de Lionsclub Son & Breugel, aan de IVN groep van Zonhove en Vrienden van Berkestaete, en geïnstalleerd in de KOMEET, waarna men gezamenlijk de gele route gaat wandelen.
Na terugkomst in de Komeet worden de wandelaars gastvrij ontvangen met een kopje warme chocomel (of koffie / thee) met een Brabants worstenbroodje..
Waar men nog even kan nababbelen over de wandelervaringen 'on route'.

13.30 uur verzamelen. 14.00 uur openingswoordje door de voorzitter van de Lionsclub (sponsor) Bob Hopstaken overhandiging van folders met poster en rekje (voor zichtbaar plekje in de komeet) wordt in ontvangst genomen door iemand van IVN Zonhove club en aan de vrienden van Berkenstaete (sponsor) daar komt ook een folder rekje! Aansluitend gaan ze starten met de (gele) wandelroute van ong. 1 uur.
Omstreeks 15.00-15.30 uur retour in Komeet met gastvrij ontvangst met warme drankjes en een Brabants worstenbroodje.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze presentatie aanwezig te zijn. Inloop is vanaf 13.30 uur in de KOMEET.