Afbeelding
Foto: Annie Maessen

Son en Breugel loopt warm voor avondvierdaagse

Algemeen

Het was een drukte van belang, op het tot 'Oase Wandelplein' omgedoopte Kerkplein. Bij de stand voor de inschrijvingen stond een grote groep mensen te wachten om zich in te kunnen schrijven voor een wandeling van 2,5, 5 of 10 kilometer.

Voor de wandelaars van start gingen, was er eerst een welkomstwoord van burgemeester Hans Gaillard, precies toen het carillon 18.30 sloeg. 'Tijd om te starten met de 21e avondwandelvierdaagse!'. De burgemeester wenste alle deelnemers veel wandelplezier en mooi weer.

Met dat mooie weer zat het dinsdagavond in elk geval goed, het zonnetje scheen en de temperatuur was precies goed voor een fijne wandeling. Inclusief late aanmeldingen gingen 868 mensen van start, zoals de cijfers luiden bij het ter perse gaan van deze krant. Gewapend met een routebeschrijving en een flesje water gingen de deelnemers op pad.

Het was mooi om te zien hoeveel mensen op de been waren voor dit evenement, het enige evenement dat het hele gezin in beweging krijgt, echt een verbindend element voor Son en Breugel.

Volgende week meer over de avondwandelvierdaagse!