Afbeelding

Jubileumshow Vocal Group iSing

Cultuur

Vocal Group iSing uit Zaltbommel bestaat vijf jaar en wil nu eens flink uitpakken met deze hilarische show. Dat de dames van iSing kunnen zingen is bekend, maar ze laten zich nu ook van een heel andere kant zien; ze gaan acteren.

Achttien gestresste vrouwen, twaalf fobieën, één dirigente en één therapeut…
Dat zijn de ingrediënten voor de vermakelijke show UNDER PRESSURE van Vocal Group iSing.
UNDER PRESSURE gaat over vrouwen die proberen om te gaan met de druk en de angsten in het dagelijks leven. Daarbij worden ze 'geholpen' door een mannelijke therapeut. En je moet van goede huize komen wil je je als enige man in dit eigenzinnige vrouwengezelschap kunnen handhaven. Gaat hem dat lukken? Zullen de vrouwen van iSing hun krachten kunnen bundelen? Komen beide nader tot elkaar? Of loopt het allemaal uit op een hopeloze mislukking? Kom kijken hoe het afloopt!

Vocal Group iSing werkt voor UNDER PRESSURE zeker niet met de minsten.
Astrid Radoes van Theaterschool T'eXtpierement uit Oss (www.textpierement.nl/theaterschool) staat garant voor het verhaal en voor de regie. Astrid heeft veel ervaring met het regisseren voor allerlei groepen.
De iSingers hebben onder haar voortvarende aanpak ook andere, onvermoede, talenten van zichzelf ontdekt.

Marieke van Diepen (www.mariekevandiepen.nl) dirigeert en is verantwoordelijk voor een deel van de arrangementen. Speciaal voor de show heeft Marieke een aantal spetterende eigentijdse nummers gearrangeerd en laten arrangeren. Wij zingen er o.a. haar "Frozen-medley". Met dit arrangement won zij het BALK festival in de Doelen in oktober 2015, waardoor wij het nummer ter plekke voor circa 2.000 zangers mochten opvoeren.

UNDER PRESSURE verrast, ontdekt, vernieuwd, vertederd én…..maakt blij!!
Te zien op 16 april in Son en Breugel in La Sonnerie en 28 mei in Amersfoort. Ga snel naar https://www.ticketkantoor.nl/events/ising om kaarten te kopen!