Foto: Annemieke van Tinteren
Foto: Annemieke van Tinteren

De winter is nog ver weg maar voorbereiding ijsfeest al van start

Toerisme

De winter is misschien nog ver weg, maar de organisatie van de ijsfeesten is alweer in volle gang.

Een aantal bestuursleden heeft zich teruggetrokken na een meer dan verdienstelijke bijdrage te hebben geleverd tijdens de vorige edities. Inmiddels is het bestuur aangevuld met nieuwe enthousiaste mensen. Gelukkig is er voor een stevig fundament gezorgd dus als alles mee zit kan er weer uitgekeken worden naar drie fantastische weken op het ijs.

De ijsfeesten hebben zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een waar begrip in Son en Breugel. Jong en oud heeft tijdens dit evenement de mogelijkheid om zich op en rondom het ijs te vermaken. Waar de wens is om kinderen meer buiten te laten spelen wordt deze kans wederom geboden. Het evenement kan echter niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers en de financiële ondersteuning van sponsoren.

De organisatie is momenteel druk op zoek naar sponsoren. Mocht u meer willen weten over de sponsormogelijkheden dan kunt u uw gegevens op http://www.ijsfeestsonenbreugel.nl/ik-wil-sponsor-worden/ achterlaten en zal er spoedig contact met u worden opgenomen om te bespreken op welke manier u het evenement kunt ondersteunen.

Ook wordt er nog naarstig gezocht naar vrijwilligers die vóór, tijdens en na het evenement ingezet kunnen worden. Alle hulp is welkom! Wil jij ook onderdeel zijn van dit fantastische feest, neem dan een kijkje op onze website http://www.ijsfeestsonenbreugel.nl/vrijwilligers en meld je aan!

Voor nu nog even genieten van de nazomer en de herfst en dan samen op naar drie weken winterplezier op en rondom het ijs.

Afbeelding
Algemeen 6 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 7 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 10 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 23 uur geleden Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella