Afbeelding

Scouting: óók voor meisjes!

Verenigingen

Stel: jouw dochter is geen typisch meisje-meisje in roze jurkjes met als droom een carrière als ballerina of prinses. Ze is meer een stoere meid, speelt graag buiten en vindt het prima of zelfs leuk om vies te worden. Ze voetbalt met de jongens op straat en klimt in bomen. Een heerlijke meid, en nu ben je aan het zoeken naar een hobby waar ze blij van wordt. Weleens gedacht aan Scouting?


Alleen voor jongens?
Scouting? Dat is toch alleen voor jongens? Welnee! Niets is minder waar. Scouting Dutmella is er voor alle kinderen en jongeren, jongens én meiden.
Bij scouting Dutmella hebben we speciale jongens- en meisjesonderdelen:
Bevers: jongens en meiden van 5 tot 7 jaar.
Welpen Shanti zijn voor meiden van 7 tot 11 jaar.
Bevers en Shanti's draaien op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Verkensters: meiden van 11 tot 15 jaar. Zij hebben op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur opkomst.
Wat zou er leuk kunnen zijn?
Kwestie van kijken…. Wat zou er leuk kunnen zijn? Nou, bijvoorbeeld samenspelen met andere meiden. Allerlei verschillende activiteiten doen. De ene week kampvuur en hutten bouwen, de andere week knutselen en liedjes zingen. Weer een volgende week speurtocht en broodjes bakken. Dat zijn toch superleuke dingen? Oók voor een meisje!
Wanneer kan je komen kijken?
Op zaterdag 17 en 24 september. Neem gerust je vriendinnetjes mee! Scouting Dutmella is te vinden in de bossen bij het Oude meer. Kijk ook even op onze website: www.dutmella.nl
Aanmelden of meer informatie? info@dutmella.nl of bel 0499 460216. We sturen je graag een folder toe.