Veel informatie tijdens de busreis
Veel informatie tijdens de busreis

De Smokkelroute werd een leuke middag voor de Zonnebloemgasten

Verenigingen

Afgelopen vrijdag 19 mei was het dan zover: Twee bussen reden voor bij Berkenstaete voor de Zonnebloemgasten en de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Son en Breugel naar Eersel te rijden. 

Door: Gertrud van der Lee

Daar werd iedereen opgewacht bij het museum De Acht Zaligheden met kopje koffie en wat lekkers erbij en kon met na het bekijken van een film ook nog in het museum en de tuin gaan rondkijken. Dat was voor velen weer even terug in de tijd.
Terug in de bussen was er voor iedere bus een gids die ons precies kon vertellen hoe, wat  en waar er allemaal gesmokkeld werd. Ook vele anekdotes over markante personen werden er verteld, kortom er werd goed geluisterd en volop genoten. 


Deze busreis kon de Zonnebloem afd. Son en Breugel gratis aanbieden aan haar gasten en vrijwilligers dankzij de  actie van de Rabobank vorig jaar oktober; de Rabobank Clubkascampagne. Alle leden van deze bank konden in die periode stemmen op diverse verenigingen en dankzij uw stemmen heeft de Zonnebloem een cheque mogen ontvangen waarmee wij deze middag aan konden bieden. 

En men heeft er van genoten! Ook dit jaar is er weer de Rabobank Clubkascampagne van 4 t/m 17 oktober, en ook nu doet de Zonnebloem afd. Son en Breugel weer mee. 
En weer hopen we op uw stemmen zodat we ook volgend jaar onze Zonnebloemgasten weer op een prachtige dag kunnen trakteren, dankzij u én de Rabobank!