Afbeelding

Op 13 en 14 september gaan de Fit & Slank groepscursussen weer van start in Son en Breugel

Zakelijk

Bij Fit & Slank willen we je laten ervaren dat een gezonde leefstijl niet moeilijk hoeft te zijn.

Wij geloven niet in pillen, poeders of diëten maar kiezen voor een complete aanpak met de focus op een eenvoudig eetpatroon én op jouw fitheid. Deze specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield.

Een blijvend resultaat is alleen mogelijk wanneer je bestaande denk- en eetpatronen doorbreekt. Met Fit & Slank ontwikkel je een gezonde leefstijl waarbij je leert keuzes te maken die jou helpen je doel te bereiken. Bovendien krijg je inzicht in jouw voedingsgewoonten en leer je alles over vitale en fatale voeding.

Je wordt geadviseerd en gemotiveerd door de gediplomeerde voedingscoach Ellen Lintzen. Zij helpt je niet alleen om je streefgewicht te realiseren maar ook om je mentaal en fysiek weer te laten stralen. Ellen is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor worden de kosten van de cursus door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed.

Dus als jij denkt 'ik wil meer weten over gezond eten' geef je dan nu op voor de Fit & Slank groepscursus 'in 8 weken' via www.fitenslank.nl/ellen-lintzen.
Speciale zomer actie: Schrijf je in vóór 5 september en maak kans op het nieuwe Fit & Slank boek: 'Stralend voor de spiegel'.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Ellen Lintzen via 06 - 1448 4483 of ellen.lintzen@fitenslank.nl