Afbeelding

Tussenstand sparen voor je school bij de Jumbo.

Zakelijk

Elke basisschool kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze 'Sparen voor je School' actie onder de deelnemende basisscholen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Basisscholen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Dit kun je zien op de pagina's van de basisscholen op www.jumbosparenvoorjeschool.nl Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe glijbaan, een step, (houten) spellen, een klimrek of een voorraad knutselmaterialen!
Hoe kan ik sparen voor mijn school?
Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kun je heel eenvoudig jouw schoolpunten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Iedere school heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren?
Hoe meer schoolpunten de school van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal scholen in die regio.
De tussen stand voor Sparen voor je school Son en Breugel en omstreken:
Basisschool De Stokland, 1357 punten
Basisschool De Harlekijn, 492 punten
Basisschool De Sonnewijzer, 387 punten
Basisschool De Regenboog, 213 punten
Basisschool De Boktempel, 172 punten
Basisschool De Krommen Hoek, 67 punten
Emilliusschool, 62 punten
Basisschool De Ruimte, 46 punten

De schoolpunten worden van 7 september t/m 11 oktober 2016 uitgegeven bij de deelnemende Jumbo-winkels