Lenny Kuhr
Lenny Kuhr Foto: ©Eddie Mol

Lenny Kuhr en Teun Beurskens treden op bij Lazy Sonnie Afternoon

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Lazy Sonnie Afternoon begint na de zomervakantie op de eerste zondag van september weer met mooie muzikale ontmoetingen. In de eerste editie na de zomervakantie bijt Lenny Kuhr het spits af als hoofdact en Teun Beurskens als supportact.

De uit Nederwetten afkomstige Lenny Kuhr is bekend van onder andere ‘De Troubadour’ waarmee zij in 1969 het Nationaal Songfestival en later in dat jaar het Eurovisie Songfestival won. Op zondag 5 september komt de zangeres naar Kloosterhotel La Sonnerie, waar zij in de Kapelzaal haar liedjes ten gehore zal brengen.

Son en Breugelnaar Teun Beurskens (26) is op zijn veertiende begonnen met gitaar spelen en zingen en later met songwriting. Op zijn website is te lezen dat hij ‘popmuziek maakt voor theaters’, op 5 september treedt hij niet op in het theater, maar wel in La Sonnerie.

Reserveren
Wil je erbij zijn, reserveer dan snel, dat kan via een telefoontje naar La Sonnerie 0499-460222 of een mail naar info@sonnerie.nl. De entree is tien euro en reserveren is verplicht. De opstelling is volledig coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM. De organisatie gaat er van uit dat het publiek zich aan de regelgeving en de aanwijzingen houdt.