Kittens in de opvang
Kittens in de opvang Foto: Ingezonden

Hulp bieden aan in de steek gelaten kittens is cruciaal, maar heeft een prijs

Algemeen

Son en Breugel/Eindhoven - “Momenteel verblijven er in onze dierenopvang en gastgezinnen in totaal 176 kittens. Wekelijks loopt dit aantal flink op. Alleen al afgelopen week kwamen er 40 kittens bij ons binnen”, vertelt Alma van Dorenmalen, beheerder van Stichting ROZE, hét dierenopvangcentrum voor Eindhoven en 13 omliggende gemeenten.

“De dierenambulance rijdt af en aan om deze, en ook andere dieren, een kans te geven op een fijn leven. De drukte is zo groot dat wij in de problemen komen om alle kosten te kunnen dekken, en daarnaast raken onze gastgezinnen overvol”, vervolgt Van Dorenmalen.

Alstublieft, help mee. Stichting ROZE is de enige dierenopvang voor Eindhoven e.o. Zij zijn mede afhankelijk van donaties en giften. Iedere gift, groot of klein, helpt dus enorm de levens van deze kleine bolletjes wol te redden. Zonder uw hulp wordt het heel moeilijk. Want ook volgende week verwachten ze weer een hoop van deze arme schatjes. Doe een gift of word nu donateur (vanaf €3,-per maand) en help mee.

Uw donatie is onmisbaar voor de aanschaf van medicijnen, het uitvoeren van medische behandelingen of operaties, voer om aan te sterken, fijne manden, warme dekens en nog veel meer. Heel erg bedankt voor uw hulp! QR-code of link om te doneren: Help onze kittens - Dierenasiel Eindhoven (https://rozeindhoven.nl/word-donateur/).

Kittens in de opvang
QR donatie voor zwerfdieren