Kennismakingsmarkt De Kaart in het Dommelhuis
Kennismakingsmarkt De Kaart in het Dommelhuis Foto: Ingezonden

Kennismakingsmarkt De Kaart

Algemeen

Son en Breugel - Zondagmiddag 16 juli stond het Dommelhuis open voor de eerste kennismakingsmarkt: De Kaart. De markt was bedoeld om kennis te maken met allerlei aanbieders van hulp en ondersteuning, van coaching, mindfullness en stervensbegeleiding tot dagbesteding, AutoMaatje en een mantelzorgmakelaar.

Redacteur: Arndt van Ruremonde

‘De Kaart’ verwijst naar de ‘Sociale Kaart’ van Son en Breugel. Dat is het overzicht van alle aanbieders van zorg, hulp en ondersteuning in ons dorp. En overzicht is hard nodig. Het aantal aanbieders groeit nog steeds. Daardoor wordt het ook steeds moeilijker om de juiste ondersteuning te vinden als je hulp nodig hebt. De Sociale Kaart brengt alle informatie bij elkaar.

De gezellige en informele bijeenkomst was een goede start, maar er is meer nodig. Wat dat betreft kunnen de verschillende initiatieven om de Sociale Kaart in beeld te brengen beter worden gebundeld. Dat geldt ook voor de markt. Samen met de nu tweejaarlijkse wmo-beurs zou het geheel kunnen uitgroeien tot een brede jaarlijkse zorgbeurs: een compleet en breed beeld van alle aanbieders van zorg, hulp en ondersteuning in Son en Breugel.
Kijk voor meer informatie op www.dekaart.net.