Archieffoto: Een aantal van de kerstpakketten 2022
Archieffoto: Een aantal van de kerstpakketten 2022 Foto: Ingezonden

Een actie voor mensen, door mensen: kerstpakkettenactie

Algemeen

Son en Breugel - Son en Breugel organiseert ook dit jaar weer de kerstpakkettenactie voor mensen in onze gemeente die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

U kunt ook uw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen. Hoe werkt het? U kunt uw kerstpakket of losse producten afgeven bij de protestantse kerk. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons of lekkers voor kinderen, of zomaar iets extra’s. Wat zou u zelf graag in een kerstpakket vinden? Let wel op de uiterste houdbaarheidsdatum. Producten die over de datum zijn, worden niet in de pakketten geplaatst, en evenmin producten die geassocieerd worden met sinterklaas of producten die alcohol bevatten.

De vrijwilligers van de kerstpakkettenactie zorgen ervoor dat uw gift terechtkomt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het desbetreffende gezin. Uw financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra’s kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen.


Kerstpakkettenactie - Ingezonden

U kunt uw gift storten op bankrekening NL80RABO 0198634439, t.n.v. Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel, o.v.v. Bijdrage kerstpakkettenactie. Waar kunt u terecht? Tot en met 21 december kunt u uw pakket of financiële gift afgeven bij de protestantse kerk aan de Zandstraat 26 in Son. Openingstijden: 11 tot en met 16 december van 10.00 tot 12.00 uur, 18 tot en met 20 december van 9.30 tot 16.00 uur, 21 december van 9.30 tot 12.00 uur.
Voor informatie kunt u ook terecht op onze website: www.kerstpakkettenactiesonenbreugel.nl en op onze facebookpagina: Kerstpakkettenactie Son en Breugel. Hartelijk dank namens de Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel.