Woning Appelschout
Woning Appelschout Foto: Ingezonden

Bewoonster gezocht voor ouderinitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking

Algemeen

Son en Breugel/Nuenen - Het in maart 2020 gestart Ouderinitiatief De Appelschout in Nuenen is op zoek naar een nieuwe bewoonster. Het huis is ingericht voor 4 personen en de zorg wordt ingekocht met beschikbare pgb’s bij samenwerkingspartner WoondroomZorg. Een klein en ervaren team vult naar volle tevredenheid de zorg in; meer ruimte voor persoonlijke aandacht. De bewoners huren van stichting De Appelschout.

Het betreft een twee-onder-een-kaphuis en alle bewoners beschikken over een eigen ruime zit-slaapkamer, douche, toilet, wastafel en airco, en een gezamenlijke woonkamer, keuken, berging en aangelegde tuin.

De bewoners hebben allemaal hun eigen activiteiten overdag en soms ook in de avond. Het is een redelijk rustige groep die gezelligheid waardeert. Wij zoeken iemand met een lichte tot matige verstandelijke beperking, met een WLZ-indicatie, bij voorkeur ZZP3 of ZZP4.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kijk dan op onze website www.appelschout.nl of bel 06-42233977, Loes Jakobs, of coördinator Sanne Bunthof, 06-34463016.