Cursisten en de instructeurs met de nieuwe jassen gesponsord door Van Roon Makelaardij & Taxaties B.V.
Cursisten en de instructeurs met de nieuwe jassen gesponsord door Van Roon Makelaardij & Taxaties B.V. Foto: Ingezonden

Nieuwe EHBO’ers in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Op 4 december zijn er weer 8 cursisten geslaagd voor het eenheidsdiploma EHBO. Het was een spannende maar ook gezellige examenavond, met een heel goed resultaat. Helaas was één persoon ziek, maar die gaat op een later moment de cursus afsluiten.

Op de foto staan deze bijzondere en enthousiaste groep cursisten met de instructeurs. Zij dragen allemaal een nieuwe EHBO-jas, gesponsord door Van Roon Makelaardij & Taxaties BV; dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat zij als EHBO’er niet in de kou staan als zij evenementen gaan bemannen in Son en Breugel. Op de andere foto staat Chris van Roon met een medewerker tijdens de overhandiging van het sponsorbedrag aan onze penningmeester. Binnenkort kunt u deze jassen zien als zij in Son en Breugel een inzet doen.


Chris van Roon en medewerkers - Ingezonden

Het bijzondere aan deze cursus was dat die gesponsord is door Trendy Cars. Het goede nieuws is dat er nog sponsorgeld over is om nog meer personen op te leiden tot gediplomeerd EHBO’er. De volgende cursus start op dinsdag 16 januari en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Informatie over de cursus staat op onze website www.ehbosonenbreugel.nl. Daar staat dus ook wanneer de cursusavonden zijn en wanneer het volgende examen wordt afgenomen. U kunt ook mailen naar info@ehbosonenbreugel.nl. Onze secretaris kan u dan het inschrijfformulier toesturen.

Het bijzondere aan deze cursus was dat die gesponsord is door Trendy Cars

De EHBO-vereniging is erg blij met alle geslaagden. Zij kunnen onze vereniging komen versterken, zodat ze nog meer evenementen kunnen bemannen. Mocht u geen hele cursus willen doen, maar wel een Reanimatie-AED-cursus willen volgen of herhalingscursussen, dan kunt u ook hierover informatie opvragen.