Cash
Cash Foto: Stichting ROZE

Cash de Greyhound zoekt een thuis

Algemeen

Cash is op nogal dubieuze wijze bij de balie van de opvang binnengebracht. Hij was gechipt maar de chip was niet geregistreerd, we hebben op allerlei manieren geprobeerd om de eigenaar te achterhalen maar zoals we al vermoedden, is dat helaas niet gelukt.
Toen hij werd achtergelaten was hij erg bang, waardoor hij wel eens een grom liet horen. In het begin hebben we veel op de speelweide met hem gespeeld omdat hij aan- en aflijnen heel erg spannend vond. Inmiddels gaat dat veel beter en blijkt Cash een echte lieverd te zijn. Cash heeft het één en ander meegemaakt en daardoor heeft hij tijd nodig om je te leren kennen en te vertrouwen, hij zal daarom niet meteen aanrakingen accepteren, maar zodra hij je in z’n bubbel laat, is hij een vriendje voor het leven. Hij is gek op voertjes, dus daar valt veel mee te winnen, voor Cash gaat liefde door de maag. En natuurlijk zoals het een goede windhond betaamd, is hij dol op rennen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze snelle goedzak en heb je tijd en ruimte voor hem om lekker te kunnen rennen, kijk dan op z’n adoptiepagina: https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-cash/

Cash
Cash