Darmkankermaand bij de Eik
Darmkankermaand bij de Eik Foto: Ingezonden

Darmkankermaand: stadswandeling en workshops

Algemeen

Son en Breugel/Eindhoven - In samenwerking met het Catharina Kanker Instituut organiseert men op 2 maart vanuit De Eik een fijne ochtend met lotgenoten, verpleegkundig specialisten en oncologen.

Op zaterdag 2 maart tussen 10.00 en 13.00 uur organiseert men, naast een stadswandeling vanuit De Eik, twee workshops waarbij jij als mens centraal zult staan. De eerste workshop is Slaap- en meditatieyoga o.l.v. Linde ten Broek, yogadocente bij De Eik, en de andere workshop gaat over (weer) bewegen na een buikoperatiepraktische tips en oefeningen onder begeleiding van oefentherapeut Mirjam van de Moosdijk. Aansluitend ontmoeting en gezamenlijke lunch.

De wandeling en de workshops worden geheel vrijblijvend aangeboden. Wil je liever alleen samen met andere lotgenoten of de medisch specialisten in een ontspannen situatie thee drinken? Ook dan ben je van harte welkom!

Aanmelden
Wil je deelnemen, meld je dan persoonlijk aan via www.centrum-de-eik.nl. We zien je graag bij De Eik, centrum voor leven met en na kanker, Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven.